bovenkant

menubalkhomespeelgoedverjaardagskistenspelregelsnieuwsvrijwilligersfoto'sLinksreactie

titel

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

De Speelotheek is op zoek naar vrijwilligers om haar team uit te breiden. Als je het leuk vindt om met grote en vooral kleine mensen te werken, en heb je elke maand 2 uur of meer de tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je gezelligheid en flexibiliteit:
• Je geeft zelf aan hoeveel en wanneer je tijd hebt.
• Je kinderen kunnen tijdens de openingstijden mee.
• We hebben een leuk team, wat een paar keer per jaar bijeenkomt voor een vergadering, je inbreng wordt gewaardeerd.
• De schoolvakanties zijn we gesloten.

vacatures

Dienst draaien: Dit is het controleren van het teruggebrachte speelgoed en het uitlenen van uitgezocht speelgoed tijdens de openingstijden. De dienst duurt ongeveer twee uur. Je kunt je eigen kinderen meenemen! We willen graag weer meer open en daarom zijn we op zoek naar mensen die op woensdag of zaterdag tijd hebben.

Algemeen bestuurslid: Momenteel telt ons bestuur 4 leden. Graag hebben we er nog iemand bij die met ons meedenkt over het beleid en de praktische uitvoering daarvan. We vergaderen 1 keer per kwartaal en hebben regelmatig mailcontact over allerhande zaken. Het is handig als je hiernaast ook diensten draait, zodat je weet waar het over gaat.

Speelgoedcommissie: De speelgoedcommissie bestaat op het moment uit 2 vrijwilligsters die de kwaliteit van het speelgoed in de gaten houden. Zij zoeken versterking! Eén keer per maand komen ze bij elkaar op de Speelotheek en een aantal dingen wordt thuis gedaan. De Speelgoedcommissie heeft heel veel verschillende taken o.a.: inkopen speelgoed, coderen van speelgoed, uitleenkaarten maken en zijn altijd op zoek naar sponsoren. Heb je wat meer tijd en leuke ideeën ?

Schminkers gezocht!: Om de Speelotheek meer naamsbekendheid te geven in Culemborg willen we dit jaar weer met ons “schmink team” allerlei evenementen bezoeken. Kinderen worden (gratis) geschminkt en tegelijkertijd kunnen we reclame maken voor de Speelotheek.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team of wil je eerst meer informatie?
Laat het ons dan weten via info@speelotheekculemborg.nl

de vrijwilligers

Per jaar worden er vier medewerkersvergaderingen gehouden en we proberen elk jaar een Nieuwjaarsborrel en een uitstapje te organiseren als bedankje voor je inzet.