bovenkant

menubalkhomespeelgoedverjaardagskistenspelregelsnieuwsvrijwilligersfoto'sLinksreactie

titel

Er zijn bij de Speelotheek drie soorten themakisten te huur. Eén met het thema “boerderij”, het thema “speurders” en het thema “koken enzo”.

In elke kist zitten verschillende spellen en accessoires voor het desbetreffende thema. U kunt deze kisten ook voor andere thema’s gebruiken. Hiervoor geven we tips in het ideeënboek per thema. U mag dit boek eerder meenemen als u een kist heeft gereserveerd zodat u het feestje kunt voorbereiden. U kunt ook het ideeënboek downloaden van deze site, hier in vindt u ook per thema de inhoud van de kisten. (linkje rechts op deze pagina)

Huurprijs per kist per week:
Leden: € 10,- (+ Borg € 30,-)
Niet-leden: € 20,- (+ Borg € 30,-)

Contant voldoen bij het ophalen van de kist, of bij het eerder ophalen van het ideeënboek. Er is geen pinautomaat aanwezig. Bij elke kist kunt u nog extra kiezen uit een groot spel zoals 2 paar stelten of pionnen of een grote sjoelbak of een knikkerbaan of een twistervloerkleed (indien beschikbaar). Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Deze moeten tegelijkertijd met de themakist na 1 week weer retour. Extra losse spelletjes kunt u lenen met uw lidmaatschap. U mag dan maximaal 3 extra spelletjes lenen bovenop de “normale” uitleen. De extra spelletjes moeten echter tegelijkertijd met de themakist na 1 week retour. Bent u geen lid dan kunt u voor € 6,- een strippenkaart kopen hiermee kunt u ook maximaal 3 spellen lenen, deze moeten dan ook retour na 1 week tegelijkertijd met de themakist. De borg krijgt u contant terug indien de kist met inhoud, het ideeënboek en de extra geleende spellen op tijd, compleet en schoon weer zijn ingeleverd. Indien u een verjaardagskisten wilt reserveren, dan adviseren wij u om langs te komen op de Speelotheek. Dan kunt u immers de kisten goed bekijken en afspraken maken over het halen en terugbrengen. Kom eens kijken naar deze kisten op de Speelotheek!

bakblik

 

Download informatie in .doc bestand:

Themakist Boerderij

Themakist Speurders

Themakist Koken enzo