bovenkant

menubalkhomespeelgoedverjaardagskistenspelregelsnieuwsvrijwilligersfoto'sactiviteitenreactie

 

Chicco%20Happy%20Holiday%20Auto.jpg
Chicco Happy Holiday auto
De pratende vakantieauto in het Nederlands en Frans: woorden ontdekken, verhaaltjes aanhoren en dan vragen beantwoorden. Ook hoort je kindje verschillende melodietjes. Vanaf 18 maanden.
chicco-sprekende-boerderij.jpg
Chicco sprekende boerderij
Laat uw kind spelenderwijs verschillende dingen ontdekken! Op deze interactieve boerderij worden dierennamen, geluiden, kleuren en cijfers bijgebracht. Dit alles kan op vier verschillende manieren.

De stem van het beertje moedigt aan om mee te doen aan het spel. Met behulp van toetsen kunnen dieren en cijfers worden herkend.

Deze interactieve boerderij is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden.
De boerderij is tweetalig
( Nederlands en Frans).

Trein met station
Het Smartville Treinstation is een leerzaam station met veel interactieve sensoren, melodietjes en losse dieren met een trein. Het abc wordt gezongen, en je kunt op de rails de knoppen van iedere letter invullen. Leuk en leerzaam.


little%20tikes%20piano.jpg
Little tikes keyboard
Dit Little Tikes Pop Tunes Keyboard is een muziekmixer met leuke geluidseffecten. Hij is gemakkelijk in het gebruik en je kunt er snel al de mooiste liedjes op spelen. Leer een bestaand nummer, of verzin zelf een liedje. Deze drum stimuleert de muzikaliteit van uw kind.
Vtech Rappe Racer

Laat kleintjes kennismaken met de eerste verkeersregels.

De auto gaat rijden als je op de puppy-toets drukt. Lichtjes en realistische racegeluiden stimuleren het spelen van rollenspellen.


terug naar speelgoed
streep